eur:
392.91
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
MTI/EPA/TOLGA AKMEN
Nyitókép: MTI/EPA/TOLGA AKMEN

Károly király egyik barátja is a mélyben rekedt tengeralattjáróban van

Az utasoknak már csak óráik lehetnek hátra.

Károly király is azért imádkozik, hogy megmentsék az utasokat, akik a Titanic roncsainál a víz alatt rekedtek egy tengeralattjáróban – írja az Elle.hu.

Az utasoknak kevés idejük lehet hátra, ugyanis a Titan elnevezésű merülőhajó – mely június 18-án reggel 6 órakor indult útnak – mintegy 96 órára elegendő oxigénnel rendelkezett. Reménykeltő, hogy az amerikai parti őrség közlése szerint kedden dörömbölő hangokat észleltek az eltűnt tengeralattjáró vélhető helyszíne környékén.

A fedélzeten egy ötfős turistacsoport tartózkodik: a 77 éves Paul-Henri Nargeolet, a Titanic egyik legjelentősebb francia specialistája, Hamish Harding brit milliárdos, egy pakisztáni származású Nagy-Britanniában élő üzletember, Shahzada Dawood és 19 éves fia, valamint a merülőhajó kapitánya.

Károly királyt különösen megérintette, hogy a mélyben rekedt barátja, Shahzada Dawood és a fia, Sulaiman Dawood.

Shahzada Dawood Pakisztán egyik leggazdagabb üzletembere, és jó barátságot ápol Károly királlyal, mert a férfi régóta támogatja a brit uralkodó jótékonysági szervezeteit. Károly király állítólag azt kérte a Buckingham-palota dolgozóitól, hogy naprakészek legyenek a hírekkel kapcsolatban, és folyamatosan tájékoztassák őt a történtekről.

A mentőcsapat őket keresi:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×