eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Forrás: Twitter

Gépfegyverrel lőtte az újholdévet ünneplőket Kaliforniában egy férfi, sokan meghaltak – videók

Monterey Parkban sok ázsiai bevándorló él.

Lelőttek kilenc embert helyi idő szerint szombaton este egy többezres részvétellel folyó holdújévi fesztivál után a Los Angeles belvárosától 16 kilométerre lévő Monterey Park kisvárosban, amelyben jelentős számú ázsiai bevándorló él – jelentették hírügynökségek rendőrségi közlés alapján.

Bob Boese rendőrtiszt, a Los Angeles-i sheriffi hivataltól azt mondta, hogy a tömeggyilkosságot egy férfi követte el egy üzletnél a Garvey Avenue-n.

Szemtanúk szerint a gyilkos gépfegyverrel szedte áldozatait.

A The Los Angeles Times című lap úgy értesült rendőrségi hírforgalmazásból, hogy a halálos áldozatok mellett több sebesült is van, akiket szintén meglőttek. Azt még nem lehet tudni, hogy a tettest elfogták-e vagy bármi módon ártalmatlanná tették - írták.

A lap is idéz szemtanúkat, akik szerint

a tettesnek volt alkalma többször tárat cserélni a fegyverén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×