eur:
395.26
usd:
367.5
bux:
71504.92
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Dnyipro, orosz rakétatámadás. Fotó: Twitter
Nyitókép: Fotó: Twitter

Békésen autózott, az orra előtt csapódott be az orosz rakéta

Autóból készített kamerafelvételt tett közzé egy ukrán parlamenti képivselő. A felvételen az látható, ahogyan becsapódik egy orosz rakéta.

Egy orosz rakétatámadást rögzített egy autó fedélzeti kamerája, ezt osztotta meg Olekszij Goncsarenko ukrán képviselő.

Azt írta tweetjében, hogy "így néz ki az ukránok minden reggele február 24. óta. Elindulnak dolgozni, de nem tudják, hogy utána hazatérnek, vagy egy rakéta találja el őket. Ez eset Dnyipro városában történt.

Az 1980-ban született politikus karrierjét 2010-ben kezdte, több helyi tanácsban dolgozott és jelenleg ukrán parlamenti képviselő.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ma reggel is a 395-ös szinttel harcol a forint

Ma reggel is a 395-ös szinttel harcol a forint

Nem tud eltávolódni a 395-396 környékéről a forint, bármilyen kilengés után visszatér ide. Ma reggel is 395 környékén kezd az euróval szemben. Az utóbbi hetekben a nemzetközi hangulat változása billentette ki olykor-olykor a jegyzést, de ahogy a dollár is trendszerűen oldalazott, úgy a forint is visszatért ugyanoda mindig. A háten érkező amerikai foglalkoztatottsági mutató talán változtat ezen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×