eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
KIEV, UKRAINE - AUGUST 24: (----EDITORIAL USE ONLY MANDATORY CREDIT - UKRAINIAN PRESIDENCY/ HANDOUT - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS----) Military parade held as part of the 30th anniversary of Ukraines independence celebrations in Kiev, Ukraine, on August 24, 2021. Ukrainian President Volodymyr Zelensky and his wife Olena Zelenska also attended the event. (Photo by Presidency of Ukraine/Handout/Anadolu Agency via Getty Images)
Nyitókép: Presidency of Ukraine/Handout/Anadolu Agency via Getty Images

Erős portré a Zelenszkij házaspárról

A párnak nincs kétsége afelől, hogy Ukrajna győzni fog Oroszországgal szemben.

Miután az elmúlt napon az amerikai Vouge divatmagazin címoldalára került az ukrán first lady, az ukrán védelmi tárca is közzétett egy fotót Olena Zelenszkájáról, amin férjével közösen látható. A portrét a magazin alighanem leghíresebb fotósa, Annie Leibovitz készített – számolt be a Hvg.hu.

A képen Volodimir Zelenszkij elnök védelmezőn karolja át feleségét. „Nézzenek az arcukra. Fájdalom, bátorság... és eltökéltség a győzelemre” – kommentálta a fotót a minisztérium.

A magyar híroldal hozzáteszi, hogy Olena Zelenszka a divatmagazin egyébként arról beszélt, hogy életének legszörnyűbb hónapjait élte át az orosz–ukrán háború miatt, de óriási erőt kapott attól, ahogy az ukrán nép egységes maradt ebben a nehéz időben. És nincs kétségük afelől, hogy győzni fognak, és ez az, amiből ma is erőt tudnak meríteni.

(Címlapképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×