eur:
392.69
usd:
362.8
bux:
72118.78
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
London, 2016. március 5. Rupert Murdoch 84 éves ausztrál-amerikai médiamágnás, a News Corporation elnök-vezérigazgatója és az 59 éves Jerry Hall amerikai színésznő, korábbi szupermodell, Mick Jaggernek, az angol Rolling Stones zenekar énekesének a volt felesége a londoni St Bride templomban tartandó esküvőjükre érkeznek 2016. március 5-én. A pár előző nap polgári házasságot kötött a londoni Spencer Hall kastélyban. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Válik a világ egyik leggazdagabb házaspárja

Amerikai lapértesülések szerint elválnak Rupert Murdoch sajtócézár és Jerry Hall színésznő útjai.

A 91 éves, ausztrál születésű Murdochnak ez volt a negyedik házassága, míg a most 65 éves Jerry Hall előzőleg a Rolling Stones frontemberének, Mick Jaggernek volt a felesége. A pár, amely 2016-ban Londonban kelt egybe, hivatalosan még nem kommentálta az értesüléseket. A The New York Times és a Washington Post is arról ír, hogy még a család közeli ismerőseit is meglepte a hír – írja az Index.

Murdoch, akinek a Forbes magazin szerint több mint 17 milliárd dollár a vagyona, nemrégiben jelezte, hogy kevesebb időt szeretne tölteni az üzleteivel és több időt a feleségével. A médiamogul olyan hatalmas sajtóbirodalom fölött rendelkezik, mint a Fox News és a The Wall Street Journal az Egyesült Államokban, illetve Nagy-Britanniában a The Sun című bulvárújság és a The Times című napilap.

A párt az elmúlt években gyakran látták együtt társasági eseményeken, sőt Murdoch tavalyi 90. születésnapi rendezvényén Hall még túláradó kedvességgel vette körül férjét – legalábbis a bulvárlapok szerint.

A texasi születésű, modellből lett színésznő sokáig volt Mick Jagger partnere. 1990-ben egy hindu szertartás keretében mondták ki a boldogító igent Bali szigetén. Négy gyermekük született, azonban a házasság alig tíz évvel később válással végződött.

Rupert Murdoch első felesége, Patricia Booker, egy ausztrál stewardess volt 1956 és 1967 között. A skót születésű újságírónővel, Anne Mann-nal, 1967-től 1999-ig élt együtt, míg a kínai üzletasszony, Wendi Deng, 1999 és 2014 között volt a neje.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Jön a hét legfontosabb adata a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb adata a tőzsdéken

Ma a piacokat elsőorban az amerikai munkanélküliség alakulása hozza lázba, erre heves csapkodások lehetnek a tőzsdéken, hiszen a Fed kamatdöntéseit nagyban a munkapiaci folyamatokra (is) alapozza. Az ázsiai tőzsdéken ma reggel kisebb esés látszott, Európában az óvatos optimizmus egyelőre a jellemző, miközben meredek bezuhanást láthatunk a kriptopiacon, nagyot esett többek között a bitcoin is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×