eur:
392.3
usd:
362.38
bux:
72069.34
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Forrás: Pixabay.com

Fegyveres egy tennessee-i gimnáziumban - azonnali kiürítés

Senkit nem engednek még a környékre sem.

A Nemzeti Gárda helyi fegyverraktárába evakuálták a diákokat és a tanárokat az amerikai Tennessee állam egyik középiskolájából egy fegyveres miatt - jelentette kedden az amerikai sajtó.

A Hawkins megyei seriff hivatalának illetékesei elmondták, hogy a Kingsporttól nyugatra található középiskolát reggel 8 óra körül lezárták, miután a rendőrség bejelentéseket kapott egy, az intézmény területén lőfegyvert viselő személyről.

"Vészhelyzet alakult ki az Önkéntes Középiskolában. Jelenleg leginkább a diákjaink és a személyzet biztonsága miatt aggódunk. Kérjük, maradjanak távol a helyszíntől, hogy a bűnüldöző szervek és a mentők hozzáférhessenek a területhez!" - áll a Hawkins megyei iskolák közleményében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Rishi Sunak: Egyértelmű jelzést küldtek, hogy kormányváltás kell

Rishi Sunak: Egyértelmű jelzést küldtek, hogy kormányváltás kell

Miután történelmi vereséget szenvedett pártjával, Rishi Sunak konzervatív miniszterelnök leköszönő beszédében azzal kezdte, hogy elnézést kért az elszenvedett csalódásért, majd lemondása bejelentését követően kifejtette: "Mindent beleadtam ebbe a munkába, de önök egyértelmű jelzést küldtek, hogy az Egyesült Királyság kormányának változnia kell." 14 év tory kormányzás után a mai napon fel fog állni az új munkáspárti kabinet az országban, Keir Starmerrel az élén.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×