eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
A 2020. március 9-i képen Elon Musk, a Tesla amerikai elektromosjármű-gyártó vállalat vezérigazgatója a SATELLITE 2020 elnevezésű konferencián beszél Washingtonban. Május 9-én Musk Twitteren megfenyegette Kalifornia állambeli Alameda megye hatóságait, hogy elköltözteti a cégnek a Kalifornia állambeli Fremontban fekvő székhelyét és talán az üzemet is, mert a koronavírus-járvány miatt nem adták meg az engedélyt, hogy újraindítsa a gyártást.
Nyitókép: MTI/AP/Jeff Chiu

Elképesztő összeget bukott Elon Musk

Ezzel már nem a Tesla-vezér a leggazdagabb.

A Tesla és a SpaceX cégek vezetője, Elon Musk vagyona 15 milliárd dollárral csökkent a Tesla részvényárfolyamának az esése miatt.

A Tesla hétfői 8,6 százalékos áresése miatt Musk 15,2 milliárd dollárral lett szegényebb, vagyona így 183 milliárd dollárra apadt és ezzel már csak a második leggazdagabb ember a világon a Bloomberg hírügynökség vagyonuk alapján milliárdosokat rangsoroló listáján.

A szupergazdagok listájának az élére Jeff Bezos, az Amazon alapítója került, miután hétfőn - szintén cégének árfolyamvesztesége miatt - 3,73 milliárd dollárral 186 milliárd dollárra csökkent a vagyona.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×