eur:
394.52
usd:
365.77
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Budapest Airport és a hatóságok által életbe léptetett hőkamerás és hőmérős ellenőrzés bemutatója a Liszt Ferenc-repülőtéren 2020. február 5-én. A repülőtéren eddig csaknem 900 olyan utas szűrését végezték el a koronavírus-járvány miatt, akik közvetlen járattal érkeztek Kínából Budapestre.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Operatív törzs: megindultak a maszkok a gyógyszertárakba

Láng-Bognár Kinga a koronavírussal kapcsolatos legfrissebb információkat osztotta meg a nyilvánossággal csütörtök délután.

14 órára hirdette meg koronavírussal kapcsolatos sajtótájékoztatóját a helyzet kezelésére életre hívott operatív törzs.

Láng-Bognár Kinga a törzs nevében közölte: világszerte a fertőzöttek száma 82 ezer, Magyarországon 0, a felépültek száma már több mint 30 ezer világszerte. A halálos áldozatok száma háromezer fölött jár.

Magyarországon eddig 3366 főt ellenőriztek a repülőtereken.

Kínából repülővel közvetlenül Magyarországra érkezett embereket mostanában nem szűrtek ki.

A maszkokat hazai börtönökben gyártják, de egészséges emberek - ezt kérik - ne használják. Kiszállításuk a gyógyszertárakba megkezdődött - közölte Láng-Bognár Kinga.

A lakossági élelmiszerhiánnyal kapcsolatos kérdésekben jelzése szerint az innovációs és technológiai tárca tart tájékoztatást hamarosan.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×