eur:
396.46
usd:
360.15
bux:
71984.74
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Újabb fordulat az eltűnt kislány ügyében

Portugáliában három hete keresnek egy eltűnt kislányt, a rendőrök azonban eddig semmilyen nyomot nem találtak. Közben kiderült, hogy fél évvel ezelőtt azon a környéken már megpróbáltak elrabolni egy hasonló kislányt.

Madeleine McCann szőke, kétszemű, négyéves brit kislány, akit három hete keresnek a hatóságok. Csütörtökön azonban megszólalt egy portugál anya, aki elmondta: neki is van egy szőke, kék szemű kislánya, akit fél évvel ezelőtt szintén megpróbáltak elrabolni, nem messze attól a helytől, ahol a brit kislány tűnt el.

Lina Santos elmondta: amikor meglátta Madeleine fényképét az újságban, elszorult a szíve. A gyermek ugyanis olyannyira hasonlít saját lányára, mint ha testvérek lennének.

A rendőrök eddig semmilyen nyomot nem találtak, amellyel eljuthatnának az elrabolt gyermekhez. A gyanúsítottként kezelt, ám a portugál jog szerint csak szemtanúnak tekinthető Robert Murat elleni vádak is megdőlni látszanak a szakértői vizsgálatok eredményei után.
A férfi az eltűnt kislány családjának dolgozott tolmácsként, és közel lakott a Madeleine szülei által bérelt apartmanhoz.

A kislányt május 3-án, az apartmanból vitték el. Az ágyából vették ki, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Hétfőn jelentette be a Mol, hogy sikerült megállapodnia az Oroszországból Ukrajnán át érkező kőolaj folyamatos tranzitszállításáról. Az InfoRádió Hortay Olivért, a Századvég energia- és klímapolitikai üzletágának vezetőjét kérdezte a részletekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×