eur:
395.98
usd:
359.46
bux:
0
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

"Azt hittem, itt szokás meztelenül mászkálni az utcán"

Meztelenül indult sétálni Nürnbergben egy amerikai turista. Amikor a rendőrség közszeméremsértésért bevitte az őrszobára, azzal védekezett, hogy azt hitte: ez általánosan elfogadott dolog Németországban.

"Igaz, hogy különösen meleg nap volt, de nem akartunk hinni a szemünknek" - mondta a nürnbergi rendőrség szóvivője az esetről.

Németországban népszerű a nudizmus, és szabad meztelenül napozni a városi parkokban is. A 41 éves amerikai azonban az utcán sétálgatott anyaszült meztelenül - kezében a ruháival.

A felháborodott járókelők hívták ki a rendőrséget, a járőrök pedig bekísérték a férfit, és ráparancsoltak, hogy öltözzön föl.

A turistának 200 eurót (50 ezer forintot) kellett fizetnie, amit visszakaphat, ha a bíróság mégsem ítéli illetlennek a viselkedését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Antony Blinken amerikai és David Lammy brit külügyminiszter Kijevben tett látogatást szerdán, ahol találkoztak Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. A találkozó egyik legfőbb kérdése az volt, lehetővé teszi-e a két ország Ukrajnának, hogy az általuk átadott rakétákkal csapást mérjenek mélyen orosz területekre. Bár a jóváhagyást hivatalosan egyelőre nem kapta meg Kijev, brit kormányzati források szerint Londonban erről már megszületett a döntés, és Joe Biden amerikai elnökön is egyre nagyobb a nyomás, hogy megadja az engedélyt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×