eur:
397.01
usd:
359.65
bux:
71947.96
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Elrabolták a "kísértetjacht" legénységét?

Már csak abban bízhatnak az Ausztrália partjainál a múlt héten felfedezett "kísértetjacht" legénységének rokonai, hogy a három férfi emberrablók fogságába esett.

A rendőrség feltételezése szerint a katamarán háromtagú legénységét - a 69 éves Peter Tunsteadet és hat évvel fiatalabb öccsét, Jameset, valamint az 56 éves Derek Battent - a hullámok sodorták le a fedélzetről, és a férfiak a vízbe fulladtak.

A vizsgálatok során nem találták nyomát idegenkezűségnek, Derek Batten unokahúga és a családja azonban úgy véli, hogy a legénységen kívül más is lehetett a fedélzeten.

"Az ütközők kinn voltak. Így pedig csak akkor állítják őket, ha egy másik hajó van a közvetlen közelben, vagy ha kikötnek" - állítja Hope Himing.

Az asszony azt sem érti, hogy ha valóban akkorák voltak a hullámok, amelyek képesek egy embert lesöpörni a fedélzetről, a három tapasztalt hajós miért nem vette fel a mentőmellényt?

Hope Himing meggyőződése, hogy a három férfi még életben van.

A hatóságok vasárnap abbahagyták a legénység utáni kutatást, de a queenslandi rendőrség helikopterei folytatják az adott térség fölött a repüléseket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 10. 11:52
×
×
×
×