eur:
394.11
usd:
355.57
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Vita az iráni elnök amerikai vízuma kapcsán

Még mindig nem kapta meg az amerikai vízumot Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök, így kérdésessé vált, hogy felszólal-e az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén, amelyen szavazni fognak az Irán ellen bevezetendő újabb korlátozó intézkedésekről.

Egyelőre nem kapta meg a vízumot Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök, így még mindig nem biztos, hogy részt vehet az ENSZ Biztonsági Tanácsának hétvégi ülésén, melyen az országa elleni szankciókról dönthetnek.

Az iráni bejelentés azután hangzott el, hogy Sean McCormack amerikai külügyi szóvivő hétfőn arról számolt be: a hatóságok kiállították a vízumot.

Az Irán elleni ENSZ-szankciók szigorításáról tárgyaló öt állandó BT-tagállam és Németország szombatra tervezik a szavazást az újabb intézkedésekről.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×