eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Kínába menekült a volt szerb elitrendőr

Meg sem állt Kínáig az egykori koszovói különleges szerb rendőralakulatok parancsnoka. Egy belgrádi bírósági tárgyaláson tanúként szerették volna kihallgatni, de kiderült, hogy nem tartózkodik a megadott címen.

A különleges szerb rendőralakulatok 1999 tavaszán Koszovóban végrehajtott akcióival és a meggyilkolt albánok ügyével már a bíróságok foglalkoznak.

Az egykori koszovói különleges szerb rendőralakulatok parancsnoka Goran Radoszavljevics volt, akit a tömegsírok feltárásával kapcsolatban tanúként kívántak kihallgatni egy belgrádi bíróságon, ám kiderült, hogy már fél éve nem tartózkodik a megadott lakcímén.

A férfi egyik ismerőse szerint Goran Radoszavljevics egy időben Líbiábán tartózkodott, ahol testőrök kiképzésével foglalkozott, jelenleg pedig Kínában van.

A rendőrség körözést adott ki a volt tábornok ellen, és bár egyelőre tanúként akarják beidézni, könnyen gyanúsított válhat belőle.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×