eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

A Paragrafus magazin 2024. május 23-i adása

2024. május 23. 20:30

Heti témáink voltak:

  • A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben - mondta Varga Árpád, az NMHH Gyermekvédelmi Főosztályának elemzője.
  • Másfél hónapjuk van a hazai vállalatoknak arra, hogy nyilvántartásba vegyék magukat Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága által kijelölt online felületen.
  • A „három csapás” alkalmazásával ítélték életfogytig tartó szabadságvesztésre - erőszakos többszörös visszaesőként - azt a férfit, aki szexuális bűncselekményt követett el egy gyermek sérelmére. Heti témáink voltak:-A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben - mondta Varga Árpád, az NMHH Gyermekvédelmi Főosztályának elemzője.
×
×
×