eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
A CIB Bank Zrt. központja a fővárosban, a II. kerületi Medve utcában 2013. május 16-án.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Nagyot lépett a CIB Bank, megszüntet egy elérhetőségi lehetőséget

A CIB Bank bejelentette, hogy a CIB Internet Bank asztali alkalmazásuk az év végével megszűnik. Azonban bővítésekről is beszámoltak.

A CIB Bank december 31-től megszünteti a CIB Internet Bank asztali alkalmazását, így az már nem lesz elérhető a felhasználóknak 2024-től - írja a Pénzcentrum.

A portál hozzáteszi, ettől még az internetes ügyintézés természetesen nem szűnik meg,

a pénzügyeket továbbra is van lehetőség online intézni a CIB Bank Mobilalkalmazáson vagy a CIB Bank Online webes felületen keresztül.

Az említett digitális felületeket további szolgáltatásokkal bővítették, így a CIB Internet Bankon megszokott funkciók többsége már mobilalkalmazásunkban és webes felületünkön is elérhető:

  • bankkártya limit módosítás,
  • csoportos beszedési megbízás,
  • állandó átutalási megbízás.
Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×