eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Closeup of a caucasian adult person pressing on ATM machine keypad number to withdraw cash money.
Nyitókép: PKpix/Getty Images

Figyelem, komoly leállás jön az egyik bank szolgáltatásaiban

A Raiffeisen Bank július 4-én és 8-án is karbantartást végez, számos szolgáltatásuk nem lesz elérhető az esti, éjszakai órákban.

A Raiffeisen Bank arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy bankszünnapnak minősülő technikai karbantartás miatt a myRaiffeisen Portal internetbanki szolgáltatás július 4-én, kedden, 21.00 és 23.59 között nem lesz elérhető. A DirektNet (internetbank) a technikai karbantartás ideje alatt is zavartalanul üzemel – írja a Pénzcentrum.

Négy nappal később, július 8-án, szombaton 23.30 és július 9-én, vasárnap 4.30 óra között (bankszünnapnak minősülő) technikai karbantartás miatt az alábbi szolgáltatások –egyebek mellett – nem lesznek elérhetők: Raiffeisen DirektNet, Internet Brokering, Electra, myRaiffeisen mobilapplikáció, Raiffeisen.hu. Időlegesen egyes kártyaszolgáltatások és a banki SMS-küldés is szünetel

A kártyás (terminálon történő) fizetések és az ATM-készpénzfelvétel működése zavartalan lesz.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×