eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Esti kivilágításban az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. felújított székháza az Üllői út és a Kálvin tér találkozásánál. Az egykori Magyar Gazdák Biztosító Szövetkezetének központjaként 1913-ban létesült épületet Hültl Dezső tervezte. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Augusztusban nevet vált az ismert hazai biztosító

Augusztusban jön az Alfa Biztosító az Aegon helyett.

Az Aegon Biztosító augusztus 1-jétől Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. cégnéven – Alfa Biztosító márkanéven – folytatja a tevékenységét – közölte a társaság.

A 45 százalékban állami tulajdonban, 55 százalékban pedig az osztrák Vienna Insurance Group tulajdonában lévőp társaság névváltása nem jelent változást a vállalat működésében, termékeikben, kötelezettségeikben., a névváltás az ügyfeleiket nem érinti, teendőjük ezzel kapcsolatban nincs – írja a Portfolio. A biztosító már tavaly nevet váltott volna, de ezt akkor elhalasztották:

Május 15-től VIG Befektetési Alapkezelő Magyarország Zrt. néven folytatja működését az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., és a VIG pénzügyi csoport nemzetközi szereplője lesz.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×