eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Fotó: Aldi Facebook-oldala
Nyitókép: Aldi Facebook-oldala

Az Aldi visszavág a Lidlnek és ennek mi örülhetünk

Bankkártyás fizetésű utánvéttelel is lehet ezentúl fizetni az Aldi online rendelésnél.

Ahogy arról ma reggel a vg.hu alapján beszámoltunk a vásárlók és a versenytársak készülhetnek arra, hogy az itthon vezető kiskereskedelmi lánc, a Lidl, hamarosan bejelentheti az online vásárlás elindítását.

Szinte azonnal reagált rá az Aldi. Egy közleményben azt írják, hogy az Aldi és a ROKSH fejlesztéseknek köszönhetően a személyes bevásárló mostantól a telefonos kapcsolattartás mellett az új online egyeztető felületen is kommunikálhat a megrendelővel, ahol a felhasználó a helyettesítő termékek kiválasztása mellett további termékeket is a bevásárlókosarához tud adni, egészen addig, amíg a személyes bevásárló nem végez a csomag összeállításával.

Új fizetési opciót is bevezetnek: a termékek utánvéttel is megvásárolhatóak, azaz a személyes bevásárlónál, helyszíni bankkártyás fizetéssel szintén kiegyenlíthető a számla.

Az online fizetési mód igényléséhez a vásárlást megelőzően csupán egy, a ROKSH online felületén történő bankkártya-hitelesítésre van szükség.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×