eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
San Francisco, CA, USA - Feb 9, 2020: American microblogging and social networking service company Twitters Headquarters in San Francisco, California, in the evening.
Nyitókép: hapabapa/Getty Images

Csattant is az első nagy pofon a Twitternek

A Tesla riválisnak számító General Motorsnak esze ágában sincs Elon Musk zsebét tömni.

A General Motors bejelentette, hogy ideiglenesen leállította a fizetett hirdetéseket a Twitteren, miután Elon Musk befejezte a közösségi médiavállalat felvásárlását – számolt be a VG.

A legnagyobb amerikai autógyártó közölte, hogy „együttműködik a Twitterrel, hogy megértsék a platform irányát az új tulajdonosaik alatt”. Musk a GM rivális Tesla vezérigazgatója is.

A detoriti autógyártó azzal indokolt, hogy „ahogy az egy médiaplatformban bekövetkező jelentős változás esetén szokásos üzletmenet, átmenetileg szüneteltettük a fizetett hirdetéseket”.

A gazdasági portál emlékeztet, hogy a második negyedévben a Twitter bevételeinek több mint 90 százalékát a reklámeladások tették ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×