eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Leköszön az IVSZ elnöki posztjáról Laufer Tamás

Tíz év után távozik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éléről Laufer Tamás.

A leköszönő elnök a jövőben továbbra is segíteni fogja a szervezet munkáját. Utódját az augusztus végi közgyűlésen választják meg.

Laufer Tamás vezetésével az IVSZ az ország legmeghatározóbb szakmai szervezetévé vált, amely az elmúlt évtized alatt a digitalizáció fontosságának hangsúlyozásával, azt a gazdaság fejlődésének fókuszba állításával jelentős eredményeket ért el. Átfogó stratégiák, szakmai alapdokumentumok, programok születtek és olyan rendezvények keltek életre, amelyek képesek voltak elindítani, segíteni, majd egyre gyorsítani a magyar gazdaság digitalizációját – olvasható a szövetség oldalán.

„Az elmúlt 10 év alatt informatikai ágazati szövetségből a digitalizáció szövetségévé váltunk, teljes ágazatok digitalizációjának megszületésénél bábáskodtunk. Az informatikusok képzését, majd a teljes lakosság és a KKV-k digitális képességének fejlesztését támogató programok létrehozását ösztönöztük, számos, ma már működő javaslatot indítványoztunk” - összegzett Laufer Tamás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 17:19
×
×
×
×