eur:
394.72
usd:
366.02
bux:
71512.94
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Az egyesült államokbeli Mikaila Ulmer, Amerika kedvenc limonádéjának 14 éves CEO-ja (alapító tulajdonosa) és Andrew Hefler házigazda egy előadáson a Brain Bar jövőfesztiválon a Budapesti Corvinus Egyetemen 2019. május 30-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Beszáll a Brain Barba Csányi Gabriella

Csányi Gabriella Csák Jánost váltja a Brain Bar tulajdonosai között, aki védnökként továbbra is segíti és támogatja a márkát.

A startup-alapító és befektető Csányi Gabriella 30 százalékos részesedést vásárolt az Európa legnagyobb jövőfesztiváljának számító Brain Barban - írja a Portfolio.

A tulajdonosok célja az esemény digitális jelenlétének erősítése, az esemény mellett új termékek fejlesztése. A jövő legizgalmasabb kérdéseit napirendre tűző budapesti rendezvény idén 15 ezer érdeklődőt vonzott, a fesztivál élő közvetítését 45 ezren követték világszerte.

A fesztivál mellett

a Brain Bar nem titkolt célja az internetes jelenlét erősítése. Ennek részeként a márka már saját ismeretterjesztő filmekkel is jelen van a weben.

Csányi Gabriella Csák Jánost váltja a Brain Bar tulajdonosai között, aki védnökként továbbra is segíti és támogatja a márkát. Az új struktúrában a Brain Bar Kft. tulajdonosai közül Böszörményi-Nagy Gergely és Csányi Gabriella, 30-30 százalékot, Balogh Gabriella, a Portfolio Csoport (NET Média Zrt.) egyik tulajdonosa 25 százalékot, Chris Mattheisen 10 százalékot, míg Szabadhegy Péter 5 százalékot birtokol.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

A hét korábbi részéhez képest tegnap határozott emelkedést láttunk az amerikai piacon, az S&P 500 és a Nasdaq is új csúcsot állított be, részben a Teslának is köszönhetően, hiszen az elektromosautó-gyártó papírjai több mint 10 százalékot emelkedtek, miután a vártnál jobb értékesítési számokat közölt a cég a második negyedévről. Ezek után az ázsiai piacokon is jó hangulat uralkodott annak ellenére, hogy vegyes BMI adatok érkeztek az országból, és a globálisan jó hangulat úgy tűnik, hogy Európában is kitart ma, hiszen emelkedés látszik a régió részvénypiacain.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×