eur:
394.57
usd:
365.79
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pexels

Nagy tőzsdei bejelentés érkezett

Az OTT-One részvényeinek kereskedését már pénteken felfüggesztették a hétfői napra, az végül fél 3-kor indulhatott újra.

A pénteki piaczárást követően azt közölte az OTT-One, hogy hétfőn egy nagy bejelentés miatt nem lehet kereskedni a részvényeivel.

Közben eljött a bejelentés napja, amelyről a Portfolio.hu írt.

  • A cég egy magyar megrendelővel a vállalat közel 2 milliárd forint összegű keretszerződést kötött
  • Az OTT-One nyilvános kibocsátást hajt végre a Budapesti Értéktőzsdén.

A lap emlékeztet: az OTT-One tavaly 1,7 milliárd forint árbevételt ért el, így a keretösszeg meghaladja a vállalat egész éves bevételét. A speciális és innovatív informatikai, valamint információbiztonsági fejlesztésekről szóló megrendelés nem egy évre szól, a fejlesztési munkálatok bizonyos részei 2020-ban járnak majd le, ugyanakkor a vállalat várakozása az, hogy a fejlesztési munkálatok több mint fele még az idei évben teljesítésre kerül. A fejlesztési munkálatok során az OTT-One saját védett és minősített szerverparkját is hasznosítja majd.

Az OTT-One egy hazai informatikai vállalat, amely négy fő szegmensben - video streaming, biztonságtechnika, online oktatás, e-sport - kínál szolgáltatásokat.

Az OTT-One tulajdonosi struktúrája rendkívül felaprózott, két nagyobb, 5 százalék feletti tulajdonosa van, a közkézhányad közel 85 százalék.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×