eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Rangos díjat nyert az OTP Fáy András Alapítványa

Az OTP Fáy András Alapítványának élményportálja hódította el Németország egyik legrangosabb oktatási innovációs díját - mondta az InfoRádiónak Schrankó Péter, az alapítvány ügyvivője. Hozzátette: 25 éves munkájuk gyümölcse a pénzügyi ismereteket játékosan oktató honlap koncepciójának elismerése.

„Beérett a gyümölcs, hiszen az OTP Fáy András Alapítványa 25 éve foglalkozik gyerek és ifjúsági ügyek támogatásával, 15 éve pedig kifejezetten pénzügyi-gazdasági oktatással” - fogalmazott Schrankó Péter.

„A díjazott weboldalba minden olyan tapasztalatunkat beépítettük, amit az elmúlt 15 évben megtapasztaltunk a fiatalok, diákok között. Ezt az értéket díjazta a zsűri” - véli az ügyvezető.

Elmondta, hogy a díjra több kategóriában lehetett pályázni, és nagyon komoly a nemzetközi mezőny.

„Mi a sulibank.hu pénzügyi-gazdasági oktatási weboldallal pályáztunk, és a didaktikai-multimédia-termékek kategóriában nyertünk. Azt szerettük volna megmutatni, hogy milyen újszerűen lehet megközelíteni a gyerekek oktatását az interneten keresztül” - közölte Schrankó Péter.

„Az egész oktatási koncepciót díjazták – nem pedig magát a weboldalt – ahol a gyerekek hitelesen jutnak információkhoz. Így a szülőknek nem kell attól félniük, hogy a gyerekek olyat látnak vagy olyat kapnak, amit a szülők nem szeretnének” - részletezte az ügyvivő.

„A koncepció lényege pedig, hogy azok a gyerekek, akik használják ezt a weboldalt, minden egyes aktivitásért pontokat kapnak, pontokat gyűjtenek. Akkor is, ha cikket olvasnak, akkor is, ha feladatokat oldanak meg. Természetesen attól függően, hogy milyen nehéz, amit csinálnak, kapnak pontokat, amelyeket értékes ajándékokra válthatnak be” - ismertette az OTP Fáy András Alapítvány ügyvivője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 14:57
×
×
×
×