eur:
394.64
usd:
365.89
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Csökkent az FHB-csoport vesztesége az első negyedévben

Az FHB-csoport adózás utáni vesztesége 1,277 milliárd forint lett 2016. első negyedévében a konszolidált, nemzetközi pénzügyi szabványok (IFRS) szerint, a veszteség az egy évvel korábbinál lényegesen, 66,4 százalékkal alacsonyabb - közölte a bankcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.

Az FHB-csoport konszolidált mérlegfőösszege 2016. március 31-én 738,7 milliárd forint volt, 0,8 százalékkal, 6,1 milliárd forinttal alacsonyabb az előző negyedév véginél.

Az első negyedévi 3,5 milliárd forint nettó kamatbevétel - részben a hitelállomány csökkenése, de nagyobb részt az elszámolási és fair bank törvény 2015. évi végrehajtásának következtében - 32,6 százalékkal marad el az előző év azonos időszakának bevételétől, az előző negyedévhez képest pedig 7,7 százalékkal nőtt.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×