eur:
394.46
usd:
354.54
bux:
0
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Magyar Nagydíj: harmadával nőtt a bevétel

Az idei Forma 1-es Magyar Nagydíj a vártnál is több látogatót vonzott a nagyobb hazai és kelet-európai érdeklődés miatt - mondta az InfoRádiónak a Hungaroring Sport Zrt. elnöke.

A csütörtöki boxutca-látogatáson részt vevőkkel együtt körülbelül 250 ezren látogattak ki a Hungaroringre a Magyar Nagydíj ideje alatt - mondta az InfoRádiónak a Hungaroring Sport Zrt. elnöke.

Palik László hozzátette: ez az árbevételben - a tavalyit bázisévnek tekintve - 32,6 százalékos emelkedést hozott. Elmondta: már 2006-ban is 12-13 százalékkal magasabb volt a profit, mint az azt megelőző években.

A sok, Robert Kubicának szurkoló lengyel mellett szép számmal érkeztek a Hungaroringre Szlovákiából, Csehországból és Oroszországból is, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher visszavonulása után sem csökkent a német drukkerek száma, és rengeteg magyar is a helyszínen nézte végig a versenyt - közölte a Hungaroring Sport Zrt. elnöke.

A Mogyoród melletti pályán jelenleg a versenyhétvége utáni munkálatok folynak: takarítják a pályát és környékét. A 2008-as Forma-1-es Magyar Nagydíjat, amely augusztus 3-án lesz, októberben kezdik majd szervezni - fűzte hozzá Palik László.

Hanganyag: Albert Dénes

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Péntek éjjel tetőzhet a Duna Budapesten a legmagasabb fokú készültség mellett

Péntek éjjel tetőzhet a Duna Budapesten a legmagasabb fokú készültség mellett

Éjjel-nappal dolgoznak a Szigetközben, a Dunakanyarban csütörtökön, Budapesten pénteken lehet a legmagasabb a vízállás, de mint Siklós Gabriella vízügyi szóvivő az InfoRádióban kedden figyelmeztetett, a lassan vonuló árhullám még apadáskor is okozhat gondokat a gátakon.

Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

A nyugati szövetségesek és Ukrajna az amerikai ATACMS és a brit Storm Shadow rakéták használatával újabb vörös vonalat léphetnek át, ami valószínűleg megvalósul, csak az időzítés kérdéses – mondta az InfoRádióban az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója. A biztonságpolitikai szakértő arról is beszélt, van-e realitása annak, hogy az oroszok válaszcsapásként nukleáris fegyverekhez nyúlnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×