eur:
395.44
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Mi lesz a Pilóta keksszel, a Balaton szelettel és a Vaníliás karikával?

Összesen 93 dolgozójától válik meg a Győri Keksz Kft. a most megkezdett és év végéig tartó létszámleépítés keretében, miután a társaság úgy döntött: a jövőben csak a székesfehérvári üzemben folyik majd kekszgyártás.

A Győri Keksz Kft. közlése szerint az átszervezés alapján a jövőben kizárólag a győri gyár termeli a cukorkaféléket, míg a kekszeket a székesfehérvári üzem állítja elő.

A társaság azt ígérte, hogy a döntés nem befolyásolja a hagyományos magyar termékek, így például az Albert keksz, a Pilóta keksz, a Balaton szelet és Vaníliás karika gyártását.

Nagypál Judit, a vállalat HR-igazgatója szerint "már mostanra több mint 15 embernek van biztos munkahelye, ahova várják a termelés leállása után".

A 93 dolgozóból hárman vállalták a székesfehérvári áttelepülést, ők ott folytathatják a munkát. Év végén 22 dolgozó megy nyugdíjba.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×