eur:
394.48
usd:
366.34
bux:
71897.08
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Android logo displayed on a phone screen is seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on September 30, 2021. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)
Nyitókép: NurPhoto/Getty Images

Beleszagol a levegőbe is a Google Térkép

Az androidos appban is elérhetők lesznek az időjárási és levegőminőségi adatok.

Hasznos fejlesztés futott be a Google Térkép androidos appjába, böngészés során a kijelző bal felső részén megjelent ikonra koppintva megtekinthető az adott terület időjárás-előrejelzése, plusz a szükséges adatok elérhetősége esetén a levegőminőségre vonatkozó információk − írja az Origo.

Az időjárás-előrejelzési és levegőminőségi adatok egy ideje már elérhetőek a Google Térkép iOS-es appjában, nem tisztázott, hogy az androidosoknak miért kellett eddig várniuk rá. A működése az elvárt módon működik, a térkép böngészése során mindig az éppen nézett terület adatai jelennek meg, bár ehhez kellően bele kell nagyítani a térképbe, túl nagy területet nézve eltűnik az ikonja a kijelzőről − olvasható a portálon.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SzSzU) beszámolt arról, hogy elfogtak egy csoportot, amely meg akarta dönteni a hatalmat Ukrajnában – számolt be az Ukrajinszka Pravda. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×