eur:
389.37
usd:
358.71
bux:
67906.51
2024. június 3. hétfő Klotild
Nyitókép: Facebook/Magyar Cukrász Ipartestület

Nagy sikert ért el a magyar válogatott – a fagylalt-világbajnokságon

Az Európa-bajnoki bronz után ismét dobogóra állhatott a magyar csapat.

Bronzérmes lett a magyar cukrászcsapat a fagyi világbajnokságon – közölte a Magyar Cukrász Ipartestület a Facebook-oldalán.

A Somogyi Renáta, Gaborecz István, Fodor Sándor, Gácsi Zoltán, Füredi Krisztián összeállítású magyar csapat tavaly Európa-bajnoki bronzérmet szerzett, ezt a sikert tudták most egy még nagyobb megmérettetésen túlszárnyalni. A világbajnok Olaszország csapat lett, a második helyen Dél-Korea zárt.

A Gelato World Cupot 2003 óta kétévente rendezik meg. A versenyre a világ minden tájáról érkeznek cukrászszakemberek, hogy felhívják a figyelmet a hagyományos kézműves fagylalt kiválóságára, hozzájáruljanak az ágazat professzionalizmusának fejlesztéséhez, és hogy bemutassák a legújabb fagylalttrendeket.

Címlapról ajánljuk
Mi fizetjük meg az árát: a Google ismét az internet átírására készül

Mi fizetjük meg az árát: a Google ismét az internet átírására készül

A technológiai óriáscég, úgy tűnik, mindent egy lapra tett fel: a mesterséges intelligenciára. Egy májusi fejlesztői konferencián egy sor új AI-alapú szolgáltatásból adott ízelítőt. Ágazati elemzők szerint az újítások közepette azonban egy dolog nem változik: továbbra is a felhasználók adatai „hajtják” majd Google-t. A tartalomgyártók viszont attól félnek: láthatatlanná válnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.03. hétfő, 18:00
Deutsch Tamás
a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×