eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Selective soft focus
Nyitókép: Sergiy Trofimov Photography

Olyan, mintha szép idő lenne, de ami utána jön…

A szombati kellemes, akár napos idő után támad a köd és az ónos szitálás.

Szombaton a Nyugat-Dunántúlon és az északkeleti harmadban több, vastagabb felhőzet várható, másutt gyengén felhős, napos időre számíthatunk számottevő csapadék nélkül. Az északi, északnyugati szél élénk lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és +1 fok között valószínű, de a kevésbé felhős, szélvédett, havas részeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 2 és 8 fok között valószínű.

Vasárnap nagyobb területen képződhet köd, illetve rétegfelhőzet, amely nappal főleg északkeleten és délen lehet tartósabb. Számottevő csapadék nem várható, csak szitálás, ónos szitálás fordulhat elő elvétve.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×