eur:
394.11
usd:
355.57
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám
Kiefersfelden, 2018. július 9.Ausztriába tartó gépjárművek sorakoznak a bajorországi München és az ausztriai Innsbruck közötti autópályán, a német oldalon fekvő Kiefersfelden közelében 2018. július 9-én. Ausztria éjféltől öt napra határellenőrzést vezetett be a Tirol tartományba északról és délrő belépőkkel szemben biztonsági intézkedésként az Európai Unió bel- és igazságügy-minisztereinek Innsbruckban tartandó kétnapos találkozójára hivatkozva. A felirat jelentése: határellenőrzés. (MTI/EPA/Kerstin Joensson) *** Local Caption *** malý vrtužník
Nyitókép: MTI/EPA/Kerstin Joensson

Kampány indult a már divattá vált büntetőfékezés ellen

Videó készült az esetek megelőzése érdekében.

A büntetőfékezés nem játék! – hangzik el a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., a Magyar Autóklub és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács együttműködéséből készült rövid videóban.

A Büntető Törvénykönyv szerint a közúti veszélyeztetés akár három évig terjedő szabadságvesztéssel járhat, de nyolc évet is kaphat az elkövető, ha balesetet és súlyos sérülést okoz.

A büntetőfékezés ellen induló kampányról készült videót itt tekintheti meg:

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×