eur:
396.87
usd:
360.18
bux:
71931.42
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett
simple picture about Lake Balaton in Hungary from Badacsony beach with blue sky and cloud refletion on the water .
Nyitókép: I love takeing photos and i thin/Getty Images

Már ezen a héten Riviéra lehet a Balaton

Már ezen a héten a 30 fokos maximum-értékek 20 fokig emelhetik nagy tavaink vízhőmérsékletét - jósolta az időkép.hu.

Ezen a héten beköszönt az év első 30 fokos időszaka, bár szombaton pár fokkal csökken a csúcshőmérséklet, az idő csütörtökön és pénteken már alkalmas lehet a strandolásra. Az UV-sugárzás erős, tiszta időben akár nagyon erős értéket is elérhet - olvasható az idokep.hu-n.

A meteorológioai hírportál vízhőmérője szerint a késő délutáni órákra a Balaton nyugati medencéjében, Gyenesdiásnál már a napokban is 20 fokos vízhőmérsékletet értünk el. A napokban a felmelegedés hatására viszont nemcsak a Velencei-tó, hanem a Balaton teljes területén 20 fokos lehet a víz.

Az idokep.hu arról is írt: április vége óta egyre több strandok is kinyitja kapuit. Budapesten már a Palatinus és a Paskál is fogad vendégeket.

Címlapról ajánljuk

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 10. 07:58
×
×
×
×