eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Szivárvány a zivatar elvonulása után az M7-es autópálya felett Nagykanizsánál 2018. május 22-én.
Nyitókép: MTI/Varga György

Kettészakad az ország, újra kiadták az időjárási figyelmeztetést

A Kárpát-medencén vasárnap egy hidegfront vonul át, így hétfő estig hűvösebb légtömegek érik el az országot - közölte a meteorológiai szolgálat.

Hétfőre Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Tolna megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést a zivatarok miatt. A kialakult zivatarokat átmenetileg viharos erejű széllökések is kísérhetik.

A Dunántúlra fátyolfelhők érkeznek és szűrik majd a napsütést, ettől keletebbre a magasszintű felhőzethez gomolyok is csatlakoznak, amelyekből főként az északkeleti harmadban alakulnak ki kisebb záporok. A szél az éjszakai mérséklődést követően hétfőn már csak élénk lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 16 és 21 Celsius-fok között valószínű. A tópartokon, illetve a nagyvárosainkban lesz a legenyhébb a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 28 és 32 fok közt alakul.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×