eur:
401.13
usd:
365.58
bux:
73455.24
2024. október 4. péntek Ferenc

Beckhamék is Afrikából fogadnának örökbe

Egy kislányt szeretne örökbe fogadni a Beckham házaspár. A világhírű focista az UNICEF jószolgálati nagyköveteként négy napot töltött Sierra Leonéban - ekkor érett meg benne az elhatározás, hogy Afrikából fogadna örökbe egy kisgyereket.

David Beckham és a felesége régóta beszél arról, mennyire szeretnének egy kislányt is három fiúk - Brooklyn, Romeo és Cruz - mellé. A Grazia című lap szerint a focistát annyira megindította az, amit az afrikai árvaházakba látott, hogy a fekete kontinensen keresnek maguknak örökbe fogadható gyermeket.

Sierra Leone-i jószolgálati missziója során Beckham jelen volt egy kisbaba születésekor, egy másik kicsinek pedig ő adhatta be a Sabin-cseppet. "Fojtogatott a sírás, igyekeztem mély lélegzetet venni, hogy uralkodni tudjak magamon. Mindig is nagyon érzelmes voltam, és ez csak fokozódott, mióta apa vagyok" - számolt be élményeiről a Los Angeles Galaxy labdarúgója.

A barátai szerint Beckham nagyon komolyan fontolgatja az örökbefogadást, és már tanácsot is kért új barátjától, Tom Cruise-tól, aki előző feleségével, Nicole Kidmannal két gyermeket adoptált.

Cruise elmondta neki, mennyire megváltoztatta őt Isabella és Connor örökbefogadása, és milyen nagyszerű, hogy ő is megváltoztathatta ennek a két csodálatos gyereknek az életét - számolt be egy név nélkül nyilatkozó ismerős.

Victoria Beckham is nagyon szeretne egy kislányt, és már azt tervezi, hogy neki őrzi majd meg több száz, méreg drága kézitáskáját. "Befektetésnek tekintem a táskáimat, hiszen majd egyszer, ha szerencsém lesz, a lányomra hagyhatom őket" - nyilatkozta egyszer.

A házaspár egyébként az orvosok tanácsai ellenére tavaly komolyan gondolkodott egy negyedik gyerek vállalásán, a Spice Girls turnéja és Victoria divattervezői sikerei miatt azonban az álmaik egyelőre nem valósulhattak meg.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Továbbra is 401 felett jár a forint az euróval szemben. Bár péntek reggel a hazai fizetőeszköz valamelyest erősödött, de egyelőre úgy tűnik, nem tud a 400-as szint alá kerülni. A forintgyengülés okairól és következményeiről az MBH elemzési centrumának igazgatóját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×