eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Már a sarokig sem kell elmenni egy Starbucks kávéért

Ha hihetünk Owen Powell komikusnak, akkor London belvárosában pontosan 108 lépést kell megtennünk ahhoz, hogy az egyik Starbucks Coffee-ból kilépve betérhessünk egy másikba. A két egymáshoz legközelebb fekvő kávézó ugyanis ilyen "messze" fekszik egymástól. A cég azonban azokra is gondolt, akiknek ez túl nagy távolság lenne.

A Starbucks mára világmárka lett, a hírek szerint a cég jövőre Magyarországon is megnyitja első kávézóját.

Sokan talán azt gondolják, hogy Nagy-Britanniában a rengeteg Starbucks mellett már nincs hová terjeszkedni, ez azonban nem így van: a jövőben a kávérajongók akár az élelmiszerboltok polcain is találkozhatnak a cég termékeikvel.

A vállalat értékesítési vezetői szerint a Starbucks-ban még nagy lehetőségek vannak. Az utóbbi időben pedig nem az újabb és újabb üzletek nyitásában látják a növekedési potenciált, hanem a babkávé értékesítésében.

A bejáratott név pedig könnyen kelendővé teheti az előre csomagolt szemes kávékat - gondolják a marketingesek, annak ellenére, hogy a szigetországban és a világ több pontján is számos támadás érte az üzletláncot, amely több márka - például a McDonald's - mellett az uniformizált, globalizált világ egyik szimbólumává vált.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×