eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc
Rendőrautó

Elrabolt egy taxit, a budapesti rendőrök elfogták

Elfogtak egy férfit, aki elrabolta egy taxistól az autóját.

Elfogtak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint megfenyegetett egy taxist, majd elrabolta az autóját - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon pénteken.

A tájékoztatás szerint a 27 éves férfi szerdán nem sokkal éjfél után taxit rendelt egy józsefvárosi kórházhoz, onnan egy XVIII. kerületi kisbolthoz vitette magát, majd amíg a taxis kint várt, bemászott a kerítésen, és az udvaron lévő hűtőből alkoholt lopott.

A férfi ezt követően visszaszállt a taxiba, beült a sofőr mögé, az oldalához szorított egy hegyes tárgyat, és arra utasította a taxist, hogy üljön át az anyósülésre. A férfi ezt követően az autóval a Jég utcához hajtott. Amikor megálltak, felszólította a taxist, hogy adja át a pénzét, iratait és a telefonját. Az elkövető ezután kiparancsolta a sofőrt az autóból, majd elhajtott. A cselekmény során nem sérült meg senki - ismertették.

A XVIII. kerületi rendőrök még aznap azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 27 éves férfit. Időközben kiderült, hogy a férfi az 5 millió forint értékű taxit 800 ezer forintért eladta egy általa nem ismeret embernek, akinek gyanús lett a tranzakció, ezért bement a monori rendőrkapitányságra és elmondta a történetet.

A XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai péntek délben Pestszentlőrincen, egy garázssor előtt elfogták a 27 éves férfit, akit rablás bűntett és lopás vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd egy büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, mivel egy korábbi börtönbüntetését nem kezdte meg - áll a rendőrség közleményében.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×