eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Bűnügyi helyszínelés miatt lezárt utcaszakasz Tószegen 2024. január 16-án. A Tiszavirág utca egyik családi házában, az állampolgári bejelentésre kiérkező rendőrök holtan találtak egy férfit és egy nőt. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.
Nyitókép: Mészáros János

Logikus fejlemény a tószegi brutális gyilkosság ügyében

Letartóztatta a bíróság a tószegi kettős emberölés gyanúsítottját - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség.

A tiszasülyi férfi a gyanú szerint a január 15-ét megelőző héten Tószegen megölte az őt korábban az otthonukba befogadó férfit és élettársát. A fejüket fejszével és konyhakéssel ütlegelte, mert a nő előző nap felszólította, hogy költözzön el. A férfit a rendőrök a Pest vármegyei Bugyi településen fogták el.

Az ügyészség több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását, mert megalapozottan lehet tartani a szökésétől, elrejtőzésétől, figyelemmel a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára, jellegére, a kiszabható büntetés nagyságára, amely 20 évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztés is lehet.

A bíróság pénteken - az ügyészi indítvánnyal egyetértve - elrendelte a férfi letartóztatását. A férfi a bíróság végzését tudomásul vette, védője azonban fellebbezést jelentett be, így az ügyben végleges döntést a Szolnoki Törvényszék fog hozni.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×