eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

A rendőrök elől menekült, az árokban kötött ki egy autós, de volt más baj is

A sofőr kábítószert is fogyasztott és kereskedett is azzal.

Kábítószer-kereskedelem és bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt jogerősen hét és fél év, fegyházban letöltendő büntetésre ítéltek egy zalai férfit, aki drog hatása alatt autóval menekült a rendőrök elől, majd árokba hajtott 2021 májusában.

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség közleményében azt írta, hogy a Pécsi Ítélőtábla, a vádhatóság indítványának megfelelően, súlyosította a Zalaegerszegi Törvényszék korábbi, hatéves büntetésről szóló ítéletét.

A zalai vádlott a 2010-es évek közepétől rendszeresen értékesített kábítószert ismerőseinek, barátainak, illetve adott nekik szívességekért cserébe.

A férfi 2021 májusában marihuánától bódult állapotban vezette gépkocsiját, amikor közúti ellenőrzésre állította volna meg egy rendőrjárőr. A vádlott továbbhajtott, majd menekülés közben árokba hajtott.

Az otthonában elvégzett házkutatás során a nyomozó hatóság további, értékesítésre szánt, jelentős mennyiségű kábítószert foglalt le. A másodfokon meghozott ítélet jogerős.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×