eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Forrás: Facebook/Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Itt a magyar szabálytalansági rekorder – képek az autójáról

Lényegében alig maradt valami a listán, amivel még magunkra lehet vonni a hatóság haragját.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság posztolta ki a Facebookon, hogy egy olyan autóst kaptak el kollégáik, aki egy igencsak kifogásolható műszaki állapotú kisbusszal közlekedett - írja a hvg.hu.

A Szekszárdon elcsípett kisbuszon nem volt rendszám, lökhárító, hiányoztak a lámpabúrák és az üvegei is – írták. A kocsi műszakija lejárt és a sofőr nem használta a biztonsági övet. Az egyenruhások szabálysértési feljelentést tettek és közigazgatási bírságot szabtak ki.

A portál hozzáteszi, könnyen lehet, hogy a Type 3-as Volkswagen Transporter éppen karosszéria-javítás után volt, és a további munkák miatt tartott éppen egy másik műhely felé, de kétségtelen, hogy közúton így közlekedni akkor sem lehet.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán közölt képeket a horror-járműről:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×