eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Prison bunk with shallow depth of field to prison bars over windows
Nyitókép: Mark Meredith/Getty Images

Korábbi kapcsolatait is vizsgálják az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottjának

Nemcsak megverte és megszurkálta, hanem egy kalapáccsal is súlyos sérüléseket okozott barátnőjének az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottja. Ügyvédje szerint a férfi sajnálja tettét, de egyelőre nem kért bocsánatot az áldozat családjától.

„Felfogom, hogy mit tettem, de megmagyarázni nem tudom” – ezt mondta az ügyvédjének T. Róbert, aki a gyanú szerint még júliusban megölte a barátnőjét, M. Petrát a lány angyalföldi lakásában. A férfi a gyilkosság után napokig Óbudán bujkált, a 2016 óta üresen álló, volt háromcsillagos Hotel Római épületében. A rendőrség információi szerint még öngyilkos is akart lenni.

Somos Zoltán, a férfi védője szerint már a nyomozás elején megvitatta védencével a bocsánatkérés lehetőségét, amit rajta keresztül már akkor megtehetett volna. Erre azonban azért nem került sor, mert úgy ítélték meg, hogy „egy ilyen kijelentés ebben a helyzetben egyszerűen súlytalan lenne”.

T. Róbertet nemrég a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, ahol kiemelt veszélyességi fokozatba sorolták. A Blikk szerint erre azért volt szükség, mert a férfi tettét a rabok többsége mélyen elítéli, így tartani lehet az esetleges retorziótól. Mint olvasható, a 35 éves férfi teljesen összeomlott a börtönben.

Az ügyvéd szavai alapján „a nyomozók próbálják felvázolni, egyáltalán miképpen zajlott a bűncselekmény, mi történt közvetlen az emberölést megelőző néhány órában, percben. Ahogy

azt is tisztázni akarják, miként viselkedett védencem az előző partnerkapcsolataiban”

– tette hozzá a lapnak.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, sajtóhírek szerint a férfi azért végzett a lánnyal, mert leszólta a férfiasságát és szakítani akart vele. A Blikk úgy tudja, hogy a gyilkos eszközök között nem csak kés, de egy kalapács is volt. Somos Zoltán ezt nem kívánta kommentálni, de a lap szerint ennek kivizsgálásával, az ügy akár „különös kegyetlenség” minősítést is kaphat.

Címlapról ajánljuk
A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

Az Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését – pozitív értelemben – a georgiai válogatott okozta, amely vasárnap este kilenc órától története legnagyobb mérkőzését játssza Kölnben, a spanyolok ellen. Százéves grúz-georgiai futballtörténelem, magasságokkal és mélységekkel.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×