eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Bűnügyi technikus helyszínel 2023. július 14-re virradóan egy XIII. kerületi társasház előtt, miután az egyik lakásban holtan találtak egy 27 éves nőt. A gyilkosság feltételezett elkövetője után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

"Védencem teljesen kimerült" - kihallgatták az angyalföldi feltételezett késes gyilkost

Csütörtökön hivatalosan is kihallgatták azt a múlt péntek óta letartóztatásban lévő férfit, akit barátnője megölésével gyanúsítanak.

Ahogy arról korábban többször is beszámoltunk, a gyanú szerint egy 37 éves férfi július 13-a hajnalán bérelt lakásukban megölte 27 éves szerelmét.

Arról, hogy mi történt pontosan, a csütörtöki kihallgatásról ügyvédje, Dr. Somos Zoltán számolt be.

Meglehetősen hosszú kihallgatás volt, a nyomozók jelen állás szerint leginkább a bűncselekmény motivációját igyekeznek tisztázni - írja a Blikk. Az ügyvéd szerint ez azért fontos, mert nagyon sok függ attól, hogy ez alapján miként minősítik a bűncselekményt. Ha súlyosító körülményt sikerül feltárniuk, például az aljas indokot, előre megfontolt szándékot, vagy a különös kegyetlenséget, az az alapesetben kiszabható 5-15 év közötti büntetést 20-30 évre, vagy akár életfogytig tartóra is növelheti.

"A védencem a csütörtöki vallomása során láthatóan kimerült, nem tudott koncentráltan válaszolni, ezért végül én kértem a kihallgatás félbeszakítását" - mondta még az ügyvéd.

Hozzátette,

védencét a legmagasabb biztonsági kockázatú fogvatartottak közé sorolták.

Mint mondta, nem azért, mert annyira veszélyes személy lenne, valójában udvarias, halk szavú. Sokkal inkább a többi rabtól igyekeznek megvédeni, nehogy valamilyen bántalmazás, atrocitás érje a rács mögött.

Megtudták, hogy T. Róbert 12 osztályos katolikus gimnáziumba járt, szerette a sportot, a teniszt különösen, azt versenyszerűen űzte.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×