eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Bűnügyi technikus helyszínel 2023. július 14-re virradóan egy XIII. kerületi társasház előtt, miután az egyik lakásban holtan találtak egy 27 éves nőt. A gyilkosság feltételezett elkövetője után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Beismerte tettét az angyalföldi gyilkos, hihetetlen részleteket árult el

Őrizetbe vették azt a T. Róbertet, akit azzal gyanúsítanak, hogy július 13-án éjjel megölte a 27 éves barátnőjét Angyalföldön.

Sajtótájékoztatót tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottjának elfogásával kapcsolatban. Az Index tudósítása szerint Csécsi Soma rendőralezredes, a BRFK szóvivője elmondta: a férfi beismerő vallomást tett, amelynek során azt is elmondta, hogy öngyilkos akart lenni.

Mint ismert, Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai lakásban július 13-án éjjel holtan találtak egy fiatal nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a bejelentés után hat perccel a helyszínen voltak, és megállapították, hogy emberölés történt. A gyanúsított férfi, a 35 éves T. Róbert ellen elfogatóparancsot adtak ki, hajtóvadászat indult ellene.

A BRFK szóvivője elmondta, az emberölés bűntettével gyanúsított férfi tényfeltáró beismerő vallomásából kiderült, hogy a férfi kiszaladt a házból az utcára a tette után, de amikor észrevette, hogy esik az eső, akkor visszament egy esernyőért oda, ahol a halott nő feküdt. A férfi az Északi vasúti összekötő hídig menekült a tette után, mert öngyilkos szeretett volna lenni, de ezt nem tette végül meg, és egy környéken lévő romos épületben bujkált, nem messze onnan fogták el a rendőrök.

A szóvivő tájékoztatása szerint a férfin nem volt sérülési nyom az elfogásakor.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×