eur:
394.77
usd:
368.07
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
A HÉV végállomása a gödöllői vasútállomás mellett a Pécel és Aszód közötti vasútvonalon 2019. július 18-án. A vasútvonal felújítása során mindkét sínpárt újjáépítik, valamint Péceltől Turáig átépítik az állomásokat.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Elfogták a gödöllői HÉV rémeit – videó

Egyikük mindent tagadott, másikuk viszont részletes beismerő vallomást tett.

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint a gödöllői HÉV-en követtek el lopásokat, több utas nyakából kitépték a láncot a szerelvényen vagy a megállóban, és később a lopott bankkártyákkal vásároltak – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a 47 éves bicskei és a 26 éves kerepesi férfit őrizetbe vették, ellenük lopás, valamint csalás bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárást, valamint kezdeményezték letartóztatásukat.

A 47 éves férfi tagadta a terhére rótt bűncselekményeket, a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen panasszal élt, társa viszont részletes beismerő vallomást tett – áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×