eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
fotó: Óbuda
Nyitókép: Óbuda

Egy népszerű dunai sportparkban fogták el az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottját

A békásmegyeri dunai gáton fogták el a rendőrök azt a férfit, akit barátnője megölése miatt kerestek. A rendőrség közreadta az akcióról készült videót.

Békásmegyer egyik legszebb szabadidős részénél fogták el a barátnője megölésével gyanúsított 36 éves férfit. Ez az 1984-ben épült dunai gátnál található. Itt sokan sétálnak, bicikliznek, vagy egyszerűen csak ücsörögnek a mellvéden. Arról már nem is beszélve, hogy a III. kerületi önkormányzat az elmúlt két évben felújította a területet, és Budapest egyik legszebb sport- és közparkját hozták létre.

fotó: Óbuda
fotó: Óbuda

Az elfogás további érdekessége, hogy a férfi egy olyan, a dunai ártéren lévő, jelenleg bezárt szállodában bujkált, amely ettől a helyszíntől nagyjából két kilométerre található, pont ott, hogy a szabadstrandon sokan fürdenek.

A szörnyű bűncselekményről többször is beszámoltunk. Mint ismert, Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai lakásban július 13-án éjjel holtan találtak egy fiatal nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a bejelentés után hat perccel a helyszínen voltak, és megállapították, hogy emberölés történt. A gyanúsított férfi, a 35 éves T. Róbert ellen elfogatóparancsot adtak ki, hajtóvadászat indult ellene.

A BRFK szóvivője elmondta, az emberölés bűntettével gyanúsított férfi tényfeltáró beismerő vallomásából kiderült, hogy a férfi kiszaladt a házból az utcára a tette után, de amikor észrevette, hogy esik az eső, akkor visszament egy esernyőért oda, ahol a halott nő feküdt. A férfi az Északi vasúti összekötő hídig menekült a tette után, mert öngyilkos szeretett volna lenni, de ezt nem tette végül meg.

fotó: Infostart
fotó: Infostart

A szóvivő tájékoztatása szerint a férfin nem volt sérülési nyom az elfogásakor.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×