eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Magyar szurkolók a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzés végén a Puskás Arénában 2021. június 15-én. A magyar válogatott 3-0-ra kikapott a címvédő portugál csapattól.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Vannak határai a gólörömnek futballszurkolóként, a magyar válogatott meccsén is – videó

A 2021-es magyar-portugál Eb-meccs egyik portugál szurkolója a saját bőrén kell, hogy megtanulja ezt.

A 2021-es nyári labdarúgó-Eb emlékezetes mérkőzéseket hozott a magyar futballszurkolók számára, de az ügyészségi beszámoló szerint egy 33 éves portugál férfi is megemlegeti egy életre a magyarok elleni mérkőzés eseményeit, beugorva a pályára futni kezdett egy játékos felé, meggondolatlan tettét azonban már biztos, hogy nem ússza meg.

A vádirat szerint a vádlott az egyik szurkolói szektor első sorában tartózkodott, amikor a mérkőzés második félidejében – a portugál csapat gólja után – felállt a lelátót a pályától elválasztó kordon tetejére, majd beugrott a pálya nézőktől elzárt területére, hogy együtt örüljön csapata játékosaival az épp megszerzett gólnak.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a külföldi férfit sportrendezvényen elkövetett rendbontás vétségével vádolja. A kerületi ügyészség arra tett indítványt a vádiratban, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével hozzon érdemi döntést, a férfival szemben büntetővégzéssel pénzbüntetést szabjon ki, továbbá határozott időre tiltsa el az Európai Labdarúgó-szövetség által rendezett sportrendezvények látogatásától.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×