eur:
392.76
usd:
363.13
bux:
72104.92
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: police.hu

Már gyanúsítottként hallgatták ki a volt válogatott újpesti futballistát

Tokody Tibor ellen elfogatóparancs volt érvényben, feladta magát, és állítja: ártatlan.

Gyanúsítottként hallgatta a ki a rendőrség a volt válogatott Tokody Tibort, aki pár nappal ezelőtt besétált a rendőrségre és feladta magát miután megtudta, hogy elfogatóparancs van ellene.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége miatt folyik büntetőeljárás az ügyben, és a gyanúsított kihallgatása megtörtént.

Az Újpest, a Győri ETO és a német Wupperthal korábbi játékosa ellen még 2021 júliusában adott körözést a Győri Rendőrkapitányság sikkasztás miatt. Tokody az eset után azt mondta, hogy fogalma sem volt arról, hogy keresik. Azt állította, nincs semmiféle sikkasztási ügye, és egy 180 eurós munkahelyi vita utóéletéről szól csak a meghurcoltatása. Később azonban kiderült, hogy a volt futballistának már korábban is volt hasonló ügye. A Sportal szerint 2020 szeptemberében 1 év 2 hónap felfüggesztettre ítélték folytatólagosan elkövetett sikkasztás miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, heves reakciókat váltott ki a Putyinnal való találkozó – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, heves reakciókat váltott ki a Putyinnal való találkozó – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozott, és kamerák előtt váltottak néhány mondatot. Európai uniós tisztviselők és európai állam- és kormányfők részéről heves kritikák érték a magyar kormányfő oroszországi látogatását. Uniós és tagállami vezetők is kiemelték, az EU soros elnökségét betöltő Magyarország vezetője nem az EU-t képviseli a Putyinnal való tárgyalásokon. Több uniós tisztviselő és például Olaf Scholz német kancellár is azt mondta, a magyar kormány nem tájékoztatta őket előre a tervezett útról. Jens Stoltenberg NATO-főtitkár szintén kijelentette, Orbán Viktor nem a NATO-t képviseli, ugyanakkor elmondása szerint a katonai szövetséget előre tájékoztatták az utazás tervéről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×