eur:
385.76
usd:
354.76
bux:
68967.95
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Fotó: BRFK
Nyitókép: BRFK

Kirúgta az óbudai benzinkút ajtaját, hogy menekülhessen

Késsel rabolt ki egy férfi egy benzinkutat a III. kerületben. Csak úgy tudott távozni, hogy áttörte az üzlet üvegajtaját. A főkapitány kitüntette a 22 éves fiatalembert elfogó rendőröket.

November 9-én hajnalban egy kapucnis férfi rabolta ki az egyik III. kerületi benzinkutat. Késsel hadonászott, bement a pult mögé, majd több százezer forintot zsákmányolt.

Közben az üzlet ajtaját az alkalmazott bezárta, így a rabló többször nekiugrott, majd végül kirúgta. Akkor sikerült elmenekülnie, de két nappal később újra próbálkozott. Ekkor azonban nem engedték be az üzletbe, így elsomfordált.

A rendőrök átnézték a térfigyelő kamerák felvételeit és rájöttek, hogy az akcentusa miatt egy 22 esztendős szerb–magyar kettős állampolgárságú férfit kell keresniük. Gyorsan megtalálták és az is kiderült, hogy elkaszinózta a pénzt.

Az esetről felvételek adott közre a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
Caputová és Pellegrini egyetért, mi most a szlovák társadalom számára a legfontosabb

Caputová és Pellegrini egyetért, mi most a szlovák társadalom számára a legfontosabb

Zuzana Caputová leköszönő köztársasági elnök és Peter Pellegrini megválasztott államfő csütörtöki közös sajtótájékoztatóján az elnöki palotába invitálta a szlovákiai parlamenti pártok vezetőit, hogy együtt utasítsák vissza az erőszakot, és csillapítsák az országban uralkodó feszült helyzetet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Hamar lendületüket vesztették a tőzsdék

Hamar lendületüket vesztették a tőzsdék

Kedvező nemzetközi hangulattal számolhatunk a mai kereskedés során, hiszen tegnap megérkezett a hét legfontosabb adata, mely szerint az amerikai infláció a vártnál kedvezőbben alakult áprilisban, ennek hatására pedig mindhárom vezető amerikai indexet történelmi csúcsra küldték tegnap. Ezek után az ázsiai piacokon is pozitív hangulat uralkodott, azonban az európai tőzsdéken a kezdeti iránykeresést kisebb esés váltotta fel. Itthon az utolsó blue chip is közzétette első negyedéves gyorsjelentését, a Magyar Telekom a bevételek és az EBITDA jelentős növekedéséről, valamint az idei profitvárakozás megemeléséről számolt be - a jelentést követően emelkedik a Telekom árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×