eur:
397.23
usd:
363.55
bux:
70686.51
2024. augusztus 6. kedd Berta, Bettina
Nyitókép: Pixabay

Kiszolgálta magát borravalóval a prostituált

A férfi 2500 forintja bánta, a bankkártyájáról nem tudott pénzt levenni a nő.

A Kecskeméti Járási Ügyészség információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettének kísérlete és lopás vétsége miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki szexuális aktus közben ellopta a sértett férfi pénztárcáját, majd az abban talált bankkártyával nem sokkal később fizetni próbált – írja közleményében a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a prostitúciós tevékenységet folytató vádlott 2022 márciusában Kecskeméten beszállt a sértett gépkocsijába és egy félreeső helyre mentek a szexuális aktus lebonyolítása érdekében. Ennek során a nő a férfi nadrágjának farzsebéből kivette a pénztárcáját, amelyben a bankkártyája és iratai is benne voltak, majd azzal távozott a helyszínről.

A vádlott a pénztárcában talált 2500 Ft-ot rögtön elköltötte. Nem sokkal később egy áruházban az általa vásárolt termékeket a lopott bankkártyával akarta kifizetni, mivel azonban a sértett a bankkártyáját időközben letiltotta, a fizetés sikertelen volt. A kecskeméti rendőrök a nőt rövidesen előállították és az intézkedés során megtalálták nála a lopott pénztárcát, az összes okmánnyal és bankkártyával együtt, így a férfinak csak 2500 Ft kára keletkezett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.06. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Nemcsak a magyar, az EU-s kiskereskedelem is vergődik

Nemcsak a magyar, az EU-s kiskereskedelem is vergődik

Eltérő tenedenciák látszanak az euróövezet és az EU egészének kiskereskedelmi forgalmában, és az összkép összességében kedvezőtlen. Az első becslések szerint a szezonálisan kiigazított kiskereskedelmi forgalom volumene 2024 júniusában 0,3 százalékkal csökkent az euróövezetben, míg az EU-ban az előző hónaphoz képest 0,1 százalékos csekély mértékű növekedést mutatott az előző év azonos időszakához képest – derül ki az Eurostat legfrissebb jelentéséből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×