eur:
397.52
usd:
364.33
bux:
70249.12
2024. augusztus 6. kedd Berta, Bettina
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Nyitókép: Rawf8/Getty Images

Roncstelepre vitte a Zuglóból lopott autót, tizedáron adta el

Trélerrel vitte a MÉH-telepre.

A zuglói rendőrök elfogták a férfit, akik a gyanú szerint egy üzemképtelen autót lopott el a XIV. kerületben – írja honlapján a rendőrség.

A Budapesti-Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, aki június 13-án trélerrel lopott el egy Zuglóban parkoló üzemképtelen autót. A kerületi nyomozók napokon belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt. Az 52 éves N. Nándor kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy a roncsot 45 ezer forintért – valós értéke tíz százalékáért ­– adta le egy MÉH-telepen. A férfit lopás vétség megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.06. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Megdöbbentő különbségek Magyarországon belül - Mi van a lakásépítési számok mögött?

Megdöbbentő különbségek Magyarországon belül - Mi van a lakásépítési számok mögött?

Nemrég közölte a KSH, hogy az idei első félévben alig több mint 6 ezer lakás épült fel és kapott használatbavételi engedélyt Magyarországon. Ennél rosszabb adat a mérések kezdete óta mindössze néhány alkalommal fordult elő, ami azért is nagy probléma, mert a számok mögött hatalmas országon belüli különbségek vannak: egyes megyékben szinte egyáltalán nem épülnek házak. Hogy pontosan mekkorák az országon belüli különbségek, hol, mennyi lakás épül és szűnik meg, illetve mire számíthatunk a következő években, azt az alábbiakban foglaltuk össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×