eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: Pixabay

Fenyegetéssel és veréssel kényszerítette prostitúcióra a fiatalkorú lányt

Öt év fegyházat ért a fenti cselekmény a Szombathelyi Törvényszék szerint.

Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberkereskedelem, prostitúcióra kényszerítés és bántalmazás miatt hat, illetve öt év fegyházat szabott ki a Szombathelyi Törvényszék kedden egy Vas megyei férfira és nőre.

Tóth András, a Szombathelyi Járásbíróság elnökhelyettese, szóvivője az MTI-vel közölte: a férfi 2021 áprilisában ismerkedett meg a sértettel, akit rávett arra, hogy menjen vele szombathelyi otthonába, ahol a fiatal lányt több mint egy hónapon keresztül fenyegetéssel és veréssel prostitúcióra kényszerítette.

A nő a vádlottársát a prostitúció folytatása ellen tiltakozó sértett megtörésére biztatta, és napi négy-ötször ő vette át a sértettel szexuális kapcsolatot létesítőktől a pénzt - ismertette az ítéletben foglalt tényeket a törvényszék elnökhelyettese.

Közölte: az előkészítő ülésen meghozott ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlottak és védőik enyhítésért fellebbeztek.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×