eur:
397.92
usd:
364.1
bux:
70321.83
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
Nyitókép: Forrás: police.hu

A légszűrő alá rejtették a kábítószert, de Dani kiszagolta – videó

Tizenegy embert fogtak el az ügyben.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2022. május 13-án délután Nagyfüged külterületén ellenőrzés alá vontak egy arra közlekedő személyautót – írja honlapján a rendőrség.

Annak utasai az intézkedés alatt zavartan viselkedtek, így kábítószer-kereső kutya is érkezett a helyszínre. Dani, a szolgálati eb jelzése alapján a rendőrök a jármű motorterében, a levegőszűrő alá elrejtve rejtve több tasak kábítószergyanús fehér port találtak. Az egyik utas zoknijából további két tasak került elő, így összesen

közel 70 gramm fehér port foglaltak le a rendőrök.

Az autó sofőrjét és két utasát előállították is előállították a városi rendőrkapitányságra.

A 70 éves kerecsendi, az 53 éves halmajugrai és a 34 éves tarnazsadányi lakos ellen - őrizetbe vételük mellett - kábítószer birtoklás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Gyöngyösi Rendőrkapitányság, továbbá előterjesztést tettek mindhárom férfi letartóztatásának indítványozására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Nagy esés után visszapattanás kedden az amerikai tőzsdéken, de a mai napnak is van nagy vesztese

Nagy esés után visszapattanás kedden az amerikai tőzsdéken, de a mai napnak is van nagy vesztese

Jelentős esést szenvedtek el tegnap a globális részvénypiacok, miután a befektetőkben felerősödtek az amerikai recesszióval kapcsolatos félelmek és azt kezdték árazni, hogy a Fed elkésett a kamatvágásokkal; eközben a japán jenre épített "carry trade" kis túlzással összeomlott a deviza erősödése miatt, ami hullámokat vert a globális piacokon; és végül a közel-keleti helyzet éleződése miatt a geopolitikai feszültségek is megnőttek. A tegnapi zuhanás után ma reggel megérkezett a visszapattanás, a japán tőzsde közel 10 százalékot ralizott, és Európában is eleinte úgy tűnt, hogy fellélegzés jöhet, azonban nem sokkal a kereskedés félideje előtt elkezdett lefordulni a piac, majd az újabb fordulatot az USA felpattanása okozta, ami az európai tőzsdéket is felfelé kezdte húzni délután.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×